Zaterdag 24 maart Landelijke Opschoondag: doe ook mee!

In een schone omgeving voelen mensen zich gelukkiger en veiliger. En natuurlijk is schoon beter voor het milieu. Daarom is het zaterdag 24 maart Landelijke Opschoondag. Tienduizenden Nederlanders gaan deze dag samen aan de slag voor een schone, zwerfafvalvrije buurt.

Eén buurt, één missie

Alleen door samen te werken, bereiken we een schoon Nederland. Het thema van de Landelijke Opschoondag is dit jaar dan ook Eén buurt, één missie. Door mee te doen aan de Landelijke Opschoondag geeft u een prachtig signaal af én versterkt u de band met uw buurt. Het levert meer saamhorigheid op, meer bewustzijn rondom ‘schoon’, veel nieuwe contacten en klanten en positieve aandacht van de media. Bovendien is meedoen vaak ontzettend leuk.

Organiseer eenvoudig een eigen actie

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is eenvoudig.

  1. Organiseer een opschoonactie met collega’s of roep personeel op om zelf opschoonacties te organiseren. Meld de actie aan via nl/bedrijven.
  2. Bestel het gratis Supporter van Schoon schoonmaakpakket en het communicatiepakket. Per e-mail ontvangt u een gepersonaliseerd promotiepakket om uw actie online onder de aandacht te brengen.
  3. Deel de actie online. Dat kan door de hashtag #LOD2018 mee te nemen in alle Facebook-, Instagram- en Twitter-berichten.
  4. Zorg dat er op 24 maart een heleboel enthousiaste deelnemers zijn, plus koffie, thee en wat lekkers. Ga samen aan de slag, en zorg voor een geweldige en gezellige Opschoondag.

Let op!

Niet alleen acties op 24 maart zijn Landelijke Opschoonacties. Alle acties in de week voor en de week na 24 maart tellen ook mee .

Campagnebeeld LOD2018