Uitnodiging Netwerkdag Water 23 mei

Schone Maas - Grave banner nieuwsbrief
Mei 2017

Dit is de nieuwsbrief 'Zwerfafval in water'. Wij houden u met deze nieuwsbrief op de hoogte van het belangrijk nieuws en interessante bijeenkomsten. Meer informatie kunt u vinden op Informatiepunt Zwerfafval in water.

Netwerkdag Water 'Goed op drift' - 23 mei 2017

Komt u ook naar de Netwerkdag Water?

Wanneer? Dinsdag 23 mei

Waar? Inn Style aan de Maarsseveense plassen in Maarssen

Waarom? Plastic Soep is een steeds groter wordend probleem. Steeds meer organisaties, gemeenten, waterschappen en ook individuen werken aan het voorkomen van plastic soep.

Deze netwerkdag is de mogelijkheid om de verbinding en samenwerking te zoeken. Maak kennis met nieuwe (en oude) collega’s uit het waternetwerk. Er zijn interessante workshops en we horen van 4 ambitieuze collega’s uit het netwerk in een korte pitch over hun werk. De gastspreker, Plastic Soep Surfer, Merijn Tinga vertelt over zijn ambities. En u krijgt ook de laatste informatie over de Zwerfvuil Ophaalregeling van Rijkswaterstaat.

De tijd is rijp voor de volgende stap richting een gezamenlijke ambitie over Plastic Soep!

Een veelzijdig programma op een mooie locatie.

Maatwerkondersteuning voor lokale zwerfvuilaanpak

Wilt u ook graag een nieuwe stap zetten in uw zwerfvuilaanpak? Gemeenten kunnen zich vanaf 1 juni inschrijven voor maatwerkondersteuning van een expert met kennis van gedrag, participatie en beleving.

De netwerkdag water is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage vanuit het EFMZV fonds.

EU logo