Nieuwsbrief Zwerfafval

Schone Maas - Grave banner nieuwsbrief
Oktober 2017

Lees de online versie

Deze nieuwsbrief zal ongeveer vier keer per jaar verschijnen. Voorheen werd de nieuwsbrief verstuurd vanuit Gemeente Schoon. Meer informatie kunt u vinden op de pagina Zwerfafval op de website Afvalcirculair.

Samen zorgen voor schone rivieren

Landelijke en regionale overheden, stichtingen, natuurbeheerders en bedrijven verenigen zich om oevers schoon te maken én te houden van zwerfafval. Zo drijft er minder vuil richting Noordzee. Ook meedoen?

Meld u nu aan voor het zwerfafvalcongres

bord

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van zwerfafvalpreventie? Kom dan op 20 november naar het congres het Rendement van Schoon met als thema 'Schoon is de norm'.

Een expert in huis voor uw zwerfafvalprobleem

maatwerkWilt u ook graag een nieuwe stap zetten in uw zwerfafvalaanpak? Neem dan snel contact met ons op, want er zijn maximaal 26 maatwerktrajecten beschikbaar.

Informatiepunt Zwerfafval

zee land strand rivierBent u op zoek naar informatie over zwerfafval langs de rivier, in zee, op het strand of op het land? En ziet u door de bomen het bos niet meer? De website www.afvalcirculair.nl/zwerfafval leidt u naar de juiste organisatie en kennis.

Conferentie 'Geen plastic naar zee'

ConferentieWilt u weten wat u als gemeenten gezamenlijk met andere partijen kunt doen om de plasticvervuiling van onze zee via rivieren tegen te gaan? Kom dan op 30 november naar de conferentie, ook voor inspirerende presentaties, mooie voorbeelden en de mogelijkheid voor gezamenlijke acties.